Heipä vain taas pitkästä aikaa!

Tilanteet tosiaan muuttuu ja harjoittelu lentokentällä sai jäädä... Kolme viikkoa ehdin tuijotella seiniä siellä ihan tarpeeksi, että ajattelin paikan vaihdoksen olevan kaikista järkevintä. Ensinnäkään ei ole mitään mieltä siinä, että joutuu ruikuttamaan vähän väliä, että joku opettas eikä kukaan opeta. Toisekseen vaikka hommat ois handlannu niin ois se pitemmän päälle ykstoikkoseksi käyny ja silti olis ollu se öbaut kuus tuntia joutenoloa. Vaihto sitten tuli eteen. Ja kyllä se kannattikin! Ainakin vielä tässä vaiheessa tuntuis siltä =) Päädyin Vuokattiin FinFunille töihin ja ei potuttamaan vielä ole päässyt.

Meininki on ollut ihan eri verrattavissa lentokenttään, ja onhan tämä nyt väkiselläkin monipuolisempaa työtä mitä siellä olisi ollut tarjolla. Aloitin tässä vasta tämän viikon maanantaina ja hyvin ovat ottaneet kaikki minut vastaan. Kovasti pyydetään mukaan kaikkeen mikä minusta on todella hyvä juttu! Tässä on nyt tämä viikko aikaa perehtyä hieman yrityksen toimintaan, sillä ens viikolla alkaa hiihtolomahulinat jolloin asiakkaita pitäis jo ihan oikeasti auttaa.

Päätoimenkuvani nyt tällä hetkellä on matkailuneuvonta ja muiden sellasten juttujen teko mitä muut ei ehdi tehdä. Lomien jälkeen sitten varmaan opetellaan laajemminkin hommaa... Oma työpiste mulla jokatapauksessa jo on! =)

Työympäristö yms.ja käytännön jutut neuvottiin tosi hyvin jo eka päivänä mikä sekin erottaa tämän paikan lentokentästä. Perehdytyskansiota täällä ei tiedettävästi ole, mutta en usko, että se kovin tarpeeseen onkaan... Tekemällä tässä hommat oppii ja ihan tehtävissä olevia tehtäviä täällä onkin..

Ai niin! Ja oparin aiheen sain kans. Syksyllä alan väsäämään talvimatkailun laatututkimusta, jos ei mieli muutu siihen mennessä...

Eipäs siinä nyt sitten enempää tähän palaan. Täytyy jatkaa töitä...

Työniloa kaikille! =)