Heipsan!!

Nyt se on sitten saatu minullakin ensimmäinen kuukausi lusittua ja uuttahan se putkeen työntää.

Kuukausi hurahti todella nopsaan ja kivaakin on kerennyt olemaan. Motivaatio täällä on aivan eri luokkaa kuin lentokentän tekemättömyyteen verrattuna. Mahtavat työkaverit ovat kyllä tehneet osansa. Se on kyllä niin fakta juttu, että työkaverit sen tekee suurelta osin miten töissä viihtyy. Porukka täällä on ihan niinkuin ihan "oikeita", tavallisia kavereita.

Hommaa on ollut jos jonkinlaista. Työtehtävät on laajentunu aika lailla ja voinpa jopa sanoa handlaavani melko lailla kaiken. Matkailuneuvonta on se mun pääjuttu edelleen, mutta harvemmin tuossa tiskillä sitä porukkaa lappaa. Muita hommia on kerennyt hyvästi tekemään. Tiskin hommatkin on aika lailla hanskassa, että osaa ihan itse vastailla asiakkaiden kysymyksiin eikä apua tarvi pyytää.... Yllättävän hiljaset oli kuiteski hiihtolomaviikot. Ei tullu pelättyä hulinaa ja vilskettä.

Postituksien ja erilaisten päivitysten lisäksi hommiini kuuluu nyt nettivarauksten teko melko täysin minulle, puhelimeen vastaan edelleen sitten kun muut on jostain syystä poissa, ja osaan periaatteessa hoitaa nekin asiakkaat. Ainut harmi on, että tässä talossa on vaan kolme puhelinta eli itellä ei omaa ole... Erilaisten tilausten ja esitteiden kanssa on tullut oltua tekemisissä kans... Ai niin, ja pari pientä prokkista on sattunut kohdalle, joita tässä sitten väsään kun aikaa on. Semmottia työtehtäviä sitä nyt on minun kontolle tullut.

Eipä sitä sitten sen kummempia kuulumisia osaa kertoa. Aina kun istuu kirjottelemaan tätä niin kaikki asiat unehtuu mielestä täysin. No, sille ei voi mittään.

Hauskaa on ollut tähän asti ja toivottavasti hyvä fiilis jatkuu etiäkinpäin!

Kassellaan palaillaan taas, kunhan kirjotettavaa mieleen hyppää. Työniloa toivottelen edelleen muille kanssaharjoittelijoille!!! : )